BostonBouw- en installatiekosten van koude opslagVoorzorgsmaatregelen voor beschermende bouw

  • vrijgavetijd:2021-11-28 20:41:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:531
  • Korte omschrijving:

    Boston, om de koelmiddel te koelenEenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude

Artikel inhoud
om de koelmiddel te koelen

Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.

De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)

BostonDe verdamper is niet alleen een wisselaar voor koeling en bulkkoeling, maar ook een zeer belangrijke. Het is de taak van bulkkoeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in een nieuw magazijn. Bij de werkzaamheden op lange termijn van het koelhuis worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, meestal geplakt met een aantal verschillende producten. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare hulpbronnen. Het bedrijf omvat: koude opslag installatie, koude opslag,BostonBevroren bewaring, koude opslag,BostonWelke koude opslag is geïnstalleerd, vers bewaren van fruit koude opslag, medische koude opslag. Bovendien, stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal een impact hebben op de koeling van de verse bewaring Als de koeling van het koelhuis slecht wordt, moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

JiutepecEr moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


BostonBouw- en installatiekosten van koude opslagVoorzorgsmaatregelen voor beschermende bouw



Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Systeemblackdown: de slaapluchtcompressor wordt gebruikt. Wanneer de luchtcompressor niet kan worden opgelost, kan de ammoniakcompressor in plaats daarvan worden gebruikt.

Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.

Conclusie van de testInstalleer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat), dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.


BostonBouw- en installatiekosten van koude opslagVoorzorgsmaatregelen voor beschermende bouw



In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast, als een thuis heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot, omdat een groot aantal items moet worden geïsoleerd, zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn, en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger, en zelfs waterdamp condensatie optreedt, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag, dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.

productiekostenBouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

Tijdens het gebruik van de gecontroleerde atmosfeer opslag, moet het op tijd en wetenschappelijk worden bewaard. Ongeacht hoe goed de apparatuur is, zonder wetenschappelijk gebruik en onderhoud, de levensduur en het effect ervan zal worden verdisconteerd.

Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

BostonDe koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Koudgebergplaat, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.

BostonOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!